Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sunne

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Elinstallation

Forshaga

Elinstallation

Storfors

Elinstallation

Karlstad

Visar alla Elektriker i Sunne

NEA Installation AB, filial

Box 213 SUNNE

0565 - 17865

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Åkes El och Bygginredningar AB

Badhusgatan 7 SUNNE

0565 - 17879

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Sunne kommun ligger i landskapet Värmland och har ca 13500 invånare. Närinsglivet består av många små och medelstora företag i olika brancher och den största privata arbetsgivaren är Tetra Pak. Sunne har även en uppskattad skidanläggning. Terrängen domineras av skog coh vattendrag.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta ut och Montera pax fläkt i badrummets tak

  Forshaga
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med att säkra ner från 20 till 16 amper på Mitandervägen 3 69191 Karlskoga Kyrksten (Bjurtjärn)

  Storfors
 • Elinstallation

  Jag behöver installera en tvättmaskin med fast eluttag, dosan sitter redan uppe på väggen så det är bara själva kopplingen som behöver göras

  Karlstad
 • Elinstallation

  Enklare elarbeten i litet rum. Behöver byta lysknapp, ett eluttag och uttag i tak för lampa. Ojordat så behöver nog dras jord.

  Karlstad
 • Elinstallation

  Hej, mitt hus är från början av 60-talet. Ett hus med två plan plus hel källare och rymlig vind. Önskar installera jordfelsbrytare till elanmläggningen, riva den gamla elcentralen för att låta bygga en ny, installera ny kabel från källaren där elcentralen är två plan upp i rör eller utanpåliggande och skyddsjorda ett sovrum som har ojordade vägguttag.

  Forshaga
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att byta ut gamla sladdar, koppla in nytt uttag

  Arvika
 • Elinstallation

  Korsvägen 4, Deje 5 rum och kök. Byte av elcentral, installation av jordfelsbrytare för hela anläggningen och byte av luftkabel till Diskmaskin 3X1. 5mm2 10m (kabel hänger löst i snören från källartaket). Väljer att investera i elsäkerhet genom att låta behörig elektriker installera elcentral med jordfelsbrytare.

  Forshaga

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan