Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Malmö

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     847 förfrågningar i Mars 2024

Elinstallation

Bromölla

Elinstallation

Malmö

Köksrenovering

Malmö

Visar alla Elektriker i Malmö

Autoriseret Elektriker

Köpenhamn

+45 - 22235592

Autoriseret Elektriker är en dansk elektrikerfirma med huvudsäte i Köpenhamn (på Amager, bara 13 km från Malmö). Autoriseret Elektriker på Amager utför el-tjänster primärt i Köpenhamn, men servar också kunder i Malmöområdet, oftast kunder som har behov av en akut elektriker.

Hemsida: www.autoriseret-elektriker.dk
Mail: [email protected]
Telefon: +45 77 32 22 22

Ändra uppgifter

By Del Elektriker

Köpenhamn

+45 - 77322222

By Del Elektriker Amager är en danskt elfirma i närheten av Malmö som är specialister på felsökning och kabelreparationer. By Del Elektriker hanterar eljobb med behörighet både i Sverige och Danmark och kan inom en timme komma och hjälpa dig i Malmö om du till exempel har råkat borra genom en elkabel eller grävt sönder en kabel i marken. 

Hemsida: www.by-del.dk
Mail: [email protected]
Telefon: +45 22 23 55 92

Ändra uppgifter

Norh ApS

Tjönarp

070 - 8393392

Behörig elektriker i Malmö som kör i hela Skåne, inkl. akut låssmed och elektriker eljour Hässleholm, behöver du en elektriker akut i Malmö, så kan du alltid ringa till oss hos Norh elektriker Malmö, på dygnets alla 24 timmar.

Hemsida: www.norh.se
Mail: [email protected]
Telefon: 0708 393 392

Ändra uppgifter

Amentus AB

Box 23044 MALMÖ

040 - 176444

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

APQ El AB

Stenyxegatan 15 MALMÖ

040 - 6155544

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Ett glapp i eluttaget. Sätter man en sladd/kabel i uttaget till exempel laddare så lyser elen i annat sovrum/badrum

  Bromölla
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med:Sätta upp ett eluttag där det finns en rund lock på väggen (vet ej namnet på det) men jag tror att det finns elkablar inuti den).

  Malmö
 • Köksrenovering

  Dragning av el, uppskattningvis 10-15 meter, från befintliga uttag vid köksrenovering.

  Malmö
 • Elinstallation

  Önskar få ett nytt eluttag placerat vid elcentral i lägenhet.

  Malmö
 • Elinstallation

  Lampor, både spottar och vanliga lampor flimrar på flera ställen i huset. Element behöver ses över och eventuellt bytas. Bortkopplat av el till jacuzzi.

  Höganäs
 • Elinstallation

  Två strömbrytare som går till samma taklampa. Önskar dra en strömbrytare till ny lampkontakt och behålla en strömbrytare till befintlig lampa

  Malmö
 • Elinstallation

  Gammal villa där elen i källaren behöver dras om, ca 100 kvm.

  Sjöbo

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan