Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vilhelmina

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Skellefteå

Visar alla Elektriker i Vilhelmina

Millners El AB

Box 96 VILHELMINA

0940 - 12491

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Vilhelmina El, T. Rönnfjord AB

Volgsjövägen 5 VILHELMINA

070 - 3437661

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vilhelmina kommun ligger i Västerbottenslän i landskapet Lappland och har ca 7200 invånare. Västerut i kommunen är det fjällterräng med björkskog och i väster kuperat myrlandskap. Av tradition är skogsindustri stort inom näringslivet men både turism och tjänstenöringar har vuxit den sista tiden.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera 3-fas till kök och kontakter till spis och ugn

  Skellefteå
 • Elinstallation

  3 strömuttag som skall installeras, flexslang med dragsnöre, eldosa och uttagen finns redan för att dra elkablar mellan uttagen. Fas även neutral ledare finns framdragen att ta ifrån MEN dock ej någon skyddsjord framdragen så därav ett litet problem .

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Att flytta befintligt vägguttag samt brytare (lampknapp) och om möjligt installera ett nytt vägguttag. Avveckla gammal eldragning till element och hjälp att lista ut vart alla dragna elkablar går och om de behövs. Installera induktioshäll och ev även inbyggnadsugn.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Ställa in astrour som styr belysning i fönstren.

  Umeå
 • Elinstallation

  Anslutning av ny induktionshäll. Jag ska byta ut min gamla, så allt är klart med uttag för periplex-propp mm. Det är egentligen bara anslutningen mellan kabeln och stickproppen som jag är tveksam till att göra själv och tänker kan vara bättre att en fackman utför.

  Umeå
 • Värmepumpar

  Jag köpt en luftvärmepump och jag behöver installation utsidan.

  Malå
 • Elinstallation

  Renoverar golv där kök ska placeras, behöver dra kablar/koppla in för kök och källare. (eventuellt planera/dra kablar till nytt badrum. )

  Skellefteå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan