Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vingåker

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Elinstallation

Vingåker

Elinstallation

Flen

Elinstallation

Nyköping

Visar alla Elektriker i Vingåker

Oppunda El AB, filial

Apoteksgatan 8 VINGÅKER

0151 - 13020

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  1 st lampa i hallen, 1 st element i hall, 1 st element tvättstuga

  Vingåker
 • Elinstallation

  Installera en pisvakt, SS-EN50615

  Flen
 • Elinstallation

  Ta bort lysrörsbelysning i kök och montera en ny taklampa.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Brf Guldsmeden Krukmakaregatan 3 -5 Offert på Byte av Armaturer på vinden samt i trapphusen 6 våningar. På vinden idag 16 + 16 2*18W Armaturer Ljudstyrda av sensor Trapphusen 5 vån *4 Armaturer/ vån = 20 + 2 på Vinndsplan i 2 huskroppar = 44 Armaturer Energioptimering av tändningen dvs När man stiger in på vån. plan tänds endast tillräcklig belysning på planet inte som idag hela trapphuset Idag 4 st "Fingerlysrörs armaturer per vån plan kan med optimering och flytt ev vara 3 per vån plan Om svar önskas senast 10/11 för att få in i budgeten för 2024 Kontakt Ronnie Eriksson 070-6635691

  Nyköping
 • Elinstallation

  Behöver byta eluttag i badrummet. trasigt. sitter ett uttag nu. vill gärna ha dubbel uttag

  Trosa
 • Elinstallation

  Kontroll att allt ser bra ut. Säkringar går av. Byte av elcentral.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Jag behöver dra om elen i min stuga på 34+12 kvadrat. Elen är installerad efter stugan byggdes så all el är utanpåliggande. Den är dragen 1982 och behöver en renovering.

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan