Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sölvesborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Elinstallation

Ronneby

Besiktningsman

Karlshamn

Elinstallation

Sölvesborg

Visar alla Elektriker i Sölvesborg

Elektra i Lister-Mjällby AB

Metallvägen 5 SÖLVESBORG

0456 - 50213

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte av elledningar+ el-central( till automatsäkringar), byte av el-kontakter och lampknappar, installation av jordfelsbrytare i ett hus på 64 m2. Befintliga ledningar ligger i väggarna, vilka är furupanel. Ev installation av ytterligare el-kontakter och lampknappar då flera sitter lite knasigt till.

  Ronneby
 • Besiktningsman

  Är i farten att köpa en villa i Hällaryd utanför Karlshamn men jag skulle vilja besiktiga elen i fastigheten då den är av äldre slag. En besiktning med rekommendation av eventuella nödvändiga/rekommenderade åtgärder.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Har en kontakt som slutat att fungerar. Behöver hjälp att få den att funka.

  Sölvesborg
 • Elinstallation

  Vi köpte fritidshus och vill byta kontrakt med EON. Ökar strömmen från 16 ampere till 35 ampere i stugan. Elsystemet i huset är helt up to date Du behöver bara ansöka om höjning.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Sommarstuga i Millegarne som jag vill ha uppgraderad huvudsäkring från 16 A till 20 A. Enligt Ronneby kommun ska en elektriker göra en föranmälan, utföra jobbet och sedan göra en färdiganmälan.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Elinstallation i ett Attefallshus 20 kvadrat. Elledning från befintligt hus,ca 15 m. Innermått 4. 80•4. 40. Tak i vägg skall panelas.

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Renoverar en lägenhet och behöver hjälp med diverse saker

  Sölvesborg

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan