Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Västmanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Elinstallation

Sala

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

KOMMUNER I Västmanland

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vill ha 2 jordade kontakter dragna, ett i hallen och ett i ett sovrum.

  Sala
 • Elinstallation

  Montering Led Slinga i trapp.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byte av el-stigar (från ojordat till jordat) på källarplan (hall, tvättstuga, äldre duschutrymme, bastu, toa) och övervåning (3 sovrum, hall, garderob och badrum) samt installation av ny el-central.

  Västerås
 • Elinstallation

  Vi har ett garage där el redan är dragen till men inga uttag fungerar. Skulle behöva att existerande uttag byts ut, samt att ytterligare uttag dras in till våran nyinstallation radonsug.

  Västerås
 • Elinstallation

  Installation av 3 smarta inbyggnads-reläer ( 2 hzc och en zonoff) bakom strömbrytare. även reparation av ett eluttag som sitter löst.

  Västerås
 • Elinstallation

  Felsökning köksfläkt eller takfläkt kortslutning, säkring går, ca 2 Ohm

  Västerås
 • Elinstallation

  Två vägguttag som är sammankopplade med en metallkabel, kabeln behöver bytas och om möjligt få jordade kontakter, finns i vardagsrum.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker365.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan